Gør det, du er bedst til, og lad mig fortælle om det.

Det kan være tidskrævende at få sat ord på egne kompetencer, få beskrevet sin arbejdsmetode eller delt sine erfaringer og viden med omverden. Når du gør det, får du imidlertid et vigtigt redskab i hånden, og du får fortalt, hvad du selv eller dine medarbejdere kan, og hvilken forskel I kan gøre.

Jeg har god erfaring med at indsamle og formidle viden i brugbare formater som præsentationsmateriale og metodebeskrivelser. Du ved oftest bedst selv, hvad I vil bruge materialet til, og i samarbejde med jer sørger jeg for at indsamle viden gennem interviews og formidle det i en form, der passer til jeres behov.

Jeg tilbyder desuden vidensopsamling til workshops og seminarer. Læn dig tilbage på dagen og fokuser på at være nærværende over for deltagerne. Jeg indsamler viden og resultater fra debatter i det format, I ønsker.

Inspiration: Se fx Vidensopsamlingen til MMEx workshop om Digital Levendegørelse, der blev lavet som en blog.

Jeg har et godt samarbejde med en grafiker, fotografer og kameramænd, og jeg tilbyder derfor også trykklart materiale og professionel fotodækning og videooptagelse efter aftale.